Hjemmearbejde af den bedste slags og vores nye hverdag

fil-09-09-2016-11-48-43

På den anden side af spisebordet sidder den dejligste mand, jeg kender, og taler i telefon. Forstår ikke halvdelen af de forkortelser og fagtermer, han bruger, men vi arbejder begge hjemme i dag, og jeg stornyder det. Både det og udsigten 🙂 

Normalvis har vi slet ikke hjemmearbejdsdage samtidig, men et møde blev tidligere på ugen flyttet til i går, sådan at jeg måtte på kontoret, selvom jeg havde planlagt en hjemmearbejdsdag. Selvom jeg ikke arbejder så hulens langt væk kilometermæssigt, tager det gerne fyrre minutter at komme til og fra arbejde, hvis jeg lige rammer myldertiden forkert. Og da Sømanden bruger over en time hver vej på transport, kommer børnene til at tilbringe temmelig mange timer i hhv. vuggestue og børnehave. Selvom der er masser af børn og forældre, der kommer gennem hverdagen på de betingelser, vil vi så vidt muligt gerne undgå det, og det kan vi heldigvis i høj grad.

Vi er nemlig så heldige, at vi begge har mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen (sådan i store træk). Den, der så arbejder hjemme, står både for at aflevere og hente børnene (der går i en integreret institution), mens den anden får arbejdet igennem på kontoret. Og derfor har vi faktisk kun én dag, hvor vi er nødt til at fordele aflevere og hente mellem os. Det er en fleksibilitet, vi er så taknemmelige for!

Hvordan klarer I institutionslogistikken hjemme hos jer?

Hov, nu bipper uret, og vores nachos er klar. Lidt goder skal der være ved at arbejde hjemme sammen 😉

 

Og lige et PS af den gode slags. Det er i dag kl. midnat, at konkurrencen om bObles sandormen eller grisen (valgfrihed mellem disse to) udløber. I kommer til konkurreceindlægget lige HER.

Share:

4 Comments

 1. Line Kirstine
  9. september 2016 / 18:41

  Hjemme hos os står jeg for det meste for at hente og bringe. Min kæreste arbejder hos et stort advokatfirma og jeg burde skrive speciale – så det er klart mig der er mest fleksibel. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan vi får det til at hænge sammen når jeg skal ud på arbejdsmarkedet 🙂

  • cand.mor
   14. september 2016 / 05:51

   Puh nej, det kan jeg sagtens forstå, I gruer lidt for. Fleksibilitet er næsten uvurderlig, når man er en børnefamilie, og det er for mig også helt klart et incitament til at blive på uni, når jeg engang får forsvaret mit projekt.

 2. 11. september 2016 / 20:24

  Ih hvor dejligt; jeg ville nok have svært ved, at have rygraden – men hold op en luksus 😀

  – A

  • cand.mor
   14. september 2016 / 05:52

   Megaluksus! Og ja, sommetider er det svært at holde koncentrationen, men det er det omvendt også på uni 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *