Lune ønsker på årets første efterårsdag

Blog24

Solen skinner så smukt over uniparken, at det er svært at forstå, at jeg i morges var nødt til at tage både læderjakke og tørklæde på. Og trods de høje varmegrader midt på dagen i sidste uge har efteråret været på vej det sidste stykke tid med kølige morgener og aftener, der kalder på stearinlys i vindueskarmere. Det går godt nok hurtigt med at blive tidligere mørkt om aftenen. Selvom jeg i mit stille sind begræder vores farvel til sommeren, passer efterårets komme mig glimrende rent påklædningsmæssigt. Og hyggemæssigt ikke mindst.  Så hvad er mere passende end at komme med mine lune efterårsønsker på denne første efterårsdag? 

1. Quiltet overgangsjakke fra molo

molo er jo reelt set et børnetøjsmærke, men ligesom jeg ofte snupser børnestyles fra Soft Gallery, kan jeg også gøre det fra molo, hvis kollektioner rummer styles op til str. 176. Denne quiltede overgangsjakke faldt jeg for med det samme, jeg så den (går dog kun til 164). For en frossenpind som mig vil den være perfekt indendøre i vinterhalvåret som cardigan og udenfor som let jakke i sommerhalvåret.

2. Støvletter fra ANGULUS

Jeg er den lykkelige ejer af et par Chelsea boots fra danske ANGULUS (og heldigvis også temmelig mange andre par sko og sandaler derfra), men med nu snart fire år på bagen kunne det godt trænge til en lille aflastning. Dette par jeg er temmelig lun på grundet den lette spidsede snude (knapt så fodformet støvle), der for mig gør støvlerne mere anvendelige i arbejdssammenhæng.

3. Forede støvletter fra ANGULUS

Hvis jeg fryser mine tæer, fryser jeg over hele kroppen. Derfor er almindelige støvletter ikke altid nok – der må noget for til. Dette par (nu sat ned til 599 kr.) fik jeg i grå af mine svigerforældre for et par siden, men når babyalarmen giver lyd fra sig, er der ikke altid tid til at bakse med snørebånd. Derfor ønsker jeg mig noget så inderligt dette par smut-i-støvler, der med garanti kan sikre mig lune tæer vinteren igennem.

4. Rygsæk fra Herschel (affiliate)

Min hverdagstaske, en computerrygsæk fra Haglöfs, har jeg haft i små ti år. Den har båret tonsvis af bøger og været min følgesvend på mange, mange rejser. Nu er jeg bare blevet lidt træt af den. Jeg tror aldrig, at jeg bliver typen, der har en lille fiks skuldertaske som arbejdstaske. Det slæber jeg for meget gejl med mig til at blive, så en rygsæk skal jeg nok stadig have. Denne fra Herschel kunne været et godt alternativ til Haglöfs. Temmelig praktisk, temmelig rummelig men for meget hipster?

5. Stribet kjole fra Mads Nørgaard (affiliate)

Jeg har noget med striber i øjeblikket, fornemmer I måske, og Mads Nørgaards bluser har virkelig fået en revival hos mig. Det piner mig sådan, at jeg skilte mig af med mine gamle Nørgaard-bluser, jeg købte i de tidlige teenageår. Men sket er sket, og senest har jeg haft kig på denne stribede Nørgaard-kjole. Jeg er så fan af tøj, hvor kan kun skal tage én ting på, og så er påklædningen klaret. Ingenting skal matches med sko eller bluse. Kjole på og så afsted. Og prisen på 500 kr. er vist også ganske rimelig her.

6. Chubby kop fra Helle Gram

Er den ikke kær, denne kop? Elsker at den hedder Chubby, for det er lige, hvad den er. Stearinlys på bordet, et tæppe over benene, te i koppen og en bog på skødet. Uhm, scenen er sat, og jeg vil gerne være del af den.

7. Stribet bluse med lange ærmer fra Pieces (affiliate)

Før vores sommerferie købte jeg denne bluse fra Pieces (affiliate, pt. sat ned til 100 kr.), og til en pris på kun 159,95 kr. overraskede kvaliteten mig virkelig. Den er smørblød! (fnuller en smule efter vask, men det kan jeg overleve til den pris) Nu har jeg set, at den også fås med lav rullekrave, og jeg er solgt. Farvekombinationen pink og “misty rose” er også ret lækker. Hjem til mig!

8. Overgangsjakke fra molo

Det er lidt sjovt, det med hvad brands kalder deres farver. Blusen ovenfor hed “misty rose”, og farven på overgangsjakken her hedder “sweet grape”. Sommetider kan man ikke fortænke mænd i at have lidt svært ved farvenuancer og i stedet bare kalder ting “blå”, “rød”, “grøn” 🙂 Uanset hvad farven på denne jakke kaldes, er jeg ret lun på den. Kan især godt lide detaljen med den skrå lynlås. Gør den lige en tøddel mere interessant.

 

Konkurrence på bloggen: Vind bObles sandormen eller grisen. Konkurrencen slutter fredag den 9. september kl. midnat. Deltag lige HER.

Share:

2 Comments

 1. 1. september 2016 / 16:30

  den sidste jakke ser dejlig ud

  jo det trist at sige farvel til sommeren, men alle årstider har deres charme, og jeg elsker at følge årstidernes gang i naturen.

  • cand.mor
   1. september 2016 / 18:06

   Det gør den. Rigtig lækker. Det kan ofte godt betale sig at lure hos børnetøjsmærkerne, hvis man er til den lille side. Kender også flere, der har shoppet i Zaras børneafdeling.

   Det er jo lige det, de har, og for mig er det nok især overgangene, der er smukke (omend præget af en smule tristesse).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *