Sidste år i august

“Hov du, hør stop, hvem har lige sagt til dig, at august skulle spilles på fast forward?” Hvis der fandtes en Fader Tid (hvem ved?), så kunne jeg godt tænke mig at give ham en ordenlig røffel, for selvom vores korte sommerferie var utrolig god ved os, så føler jeg ikke, at jeg har haft godt nok greb om måneden. Det har været en måned, hvor vi skulle finde os til rette i en ny hverdag (med et vuggestuebarn!), og post-ferie-travlheden satte ind for vi voksnes vedkommende (jeg var eksempelvis tre dage i Finland). Så når bloggen bare er en hobby, trumfes den af familietiden, og august 2016 har derfor været temmelig blogfattig. Men jeg er her. No worries 🙂

Sidste år i august…

Billede 11-08-15 17.48.59 

… blev vores verden for evigt forandret med denne lille dames ankomst,

Billede 05-08-15 11.48.28

… men inden forsødede jeg ventetiden med at lave hjemmelavede rabarbersnitter og kold mokka.

Diverse tøj og sko63

… gik jagten ind på ammevenlige kjoler til barnedåben.

2015-08-15 09.42.19

… skrev jeg om D’s nye rolle som storebror (og om dårlige undskyldninger)

Billede 04-08-15 08.46.08

… og om lille C’s pusleplads, der bestemt ikke var (eller er) nuttet.

 

Konkurrence på bloggen: Vind bObles sandormen eller grisen. Konkurrencen slutter fredag den 9. september kl. midnat. Deltag lige HER.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *