Dette var sommeren, hvor…

Billede 11-08-2016 14.54.36

Der er sket så meget i vores sommer, at jeg næsten ikke kan hitte rede i det. Meget fortabte sig i (manglende) vuggestuelogistik, “hvem er hjemme hos lille C? hvem har egentlig sommerferie nu?” og almindelig arbejdstravlhed, men vi havde også en uge sammen på Bornholm, hvor det føles som om, at børnene skruede op for hastigheden og udviklede sig med lynets hast.

Dette var således sommeren, hvor… 

  • D for alvor blev en stor dreng. Videbegærlig og næsvis. Indbegrebet af storebrorstolthed og langlemmethed. Og ansvarlig på et helt nyt niveau.
  • vi ikke længere var forældre til en baby og en lille dreng, men en lille pige og en stor dreng.
  • D og Sømanden fik verdens største is på havnen i Gudhjem. En Gudhjem Special kalder bornholmerne den selv. Men selvom man er en stor dreng, blev isen (heldigvis) ikke spist op.
  • D tog “sommerknæ” til et helt nyt niveau. For filan altså, hvor kunne de små ben samle mange sår og blå mærker sammen!
  • kommunikationen med lille C faktisk begyndte at blive meningsfuld. Nikken og hovedrysten (på de rigtige tidspunkter) samt babytegnene for “mere”, “spise” og “drikke” gør hverdagen med en temperamentsfuld lille dame en hel del nemmere.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *