Klar parat vuggestuestart – igen

Collage_Vuggestuestart - igen

Nå men så øøøøhh, så var det lige, at jeg havde forberedt dette indlæg til et par dage før, lille C skulle begynde i vuggestue. Blev det udgivet? Tydeligvis ikke 🙂 Teksten er altså lidt forkert i tid, for hun har nu været “brumbassebarn” i små to uger, og det er virkelig gået over al forventning. Storebror kigger også lige ned til hende engang imellem og tjekker, at tæskeholdet ikke skal på banen.

Endelig – endelig! – er dagen, hvor lille C skal starte i vuggestue inden for rækkevidde. Oprindeligt havde vi sat vores behovsdato til 15. maj, men der kunne slet ikke blive tale om opstart så tidligt, nej nej. På ingen måde plads til hende i vuggestuen. Derfor fulgte tre måneder, hvor Sømanden og jeg på skift har været hjemme med lillesøster og fået hjælp af dejlige bedstemødre og gode veninder (og så lige en gang skoldkopper, der hev en måned ud af vores kalender), og selvom det har været hårdt og krævet mange aftener foran vores respektive arbejdscomputere, så er det jo gået alligevel.

Der er ingen tvivl om, at lille C får godt af at komme i vuggestue. Hun mangler noget udfordring herhjemme, og hun mangler nogle børn at spille bold op af (altså figurativt, ikke?). Med sådan en længsel efter at få hende skippet af sted, så vi kan komme igang med en “rigtig” hverdag, skulle man tro, at jeg ingen problemer havde med at sende hende i vuggestue, men der kan I så tro om igen! 😉

Nej, jeg har ikke regulære problemer med det, men som med så meget andet i børnelivet har mit morhjerte det lidt tungt med disse skift, der markerer en overgang fra en periode til en anden. De bliver jo store, de børn.

Da D begyndte i vuggestue i foråret 2013, lavede jeg her på bloggen en serie, hvor forskellige mærker og webshops gav deres bud på, hvad man har behov for, når en vuggestuestart står for døren. I kan se alle indlæg om det emne HER. Jeg gjorde mig også mine egne tanker, og de, samt kloge kommentarer, kan I læse i indlægget HER.

Også denne gang har jeg kigget vuggestuebarnet in spe’s garderobe igennem, skrevet lister, sat krydser, og ovenstående collage er nok mere udtryk for ønsketænkning end reelle indkøb. Overtøj går vi dog ikke ned på foreløbig, for vi har masser (nogenlunde) neutralt gemt fra storebror fra både Wheat og POMPdeLUX – det bliver bare ikke slidt op!

Hvad har været jeres bedste køb til vuggestuebarnet?

(Nogle reklame-)links til tingene på collagen: Wheat termojakke, 299 kr. / Joha elefanthue i tyk uld, 179 kr. / FUB strømpebukser, fra 67,20 kr. på udsalg til 149 kr. / Blafre madkasse, 149,95 kr. / Bisgaard prewalkers, 384,30 kr. på udsalg / FUB strikket trøje, 195 kr. på udsalg / MIKK-LINE gummistøvler, 169,95 kr. / Molo leggings, 99,95 kr. / Wheat basisbody, 149 kr. /POMPdeLUX softshellheldragt (endnu ikke på webshoppen) / Jellycat nusseklud, 169,95 kr.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *