Bornholm tur/retur

Billede 11-08-2016 12.18.04

Vi er nu hjemme fra det bornholmske igen, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at det er en af de bedste ferier, jeg har haft. Det var ganske særligt at vende tilbage til et sted, hvor Sømanden og jeg var på en af vores allerførste ferier sammen, men nu bare med to børn bag i bilen. Jeg har masser af billeder at vise og ord at skrive, for vi opdagede i sandhed et væld af små perler for børn og voksne på øen, men som jeg også skrev HER på instagram, er jeg gået ind i en temmelig travl (kort men komprimeret) periode, så jeg ved desværre ikke lige, hvor meget tid jeg får til bloggen. D’s fødselsdag mangler jeg også at vise mere fra!

For mig bankede hverdagen på i går med hård og knyttet næve, og jeg har ingen tid haft til lige at “akklimatisere” efter ferien. Lige nu sidder jeg oppe på vores kontor, mens jeg kan høre Sømanden og lille C nedenunder. Sømanden har nemlig ferie resten af denne uge, hvor D får en blid opstart i børnehaven, og hvor lille C skal køres ind i vuggestuen i samme hus. Åh, hvor er det vildt, at hun nu er et vuggestuebarn! Skammer mig ikke over, at jeg til indkøringssamtalen blev en kende berørt, at vi talte med lillesøsters kontaktpædagog. Men lillesøster er så sej, og er allerede blevet rost af de voksne dernede for hendes nysgerrighed og gåpåmod. Det skal nok gå godt. Det er jeg overbevist om. Ellers har D selv proklameret, at han nok skal tæve de børn, der driller hende. Han går all in på beskyttertrang, og jeg elsker det 🙂

 

OBS Jeg har forlænget fristen på konkurrencen om den smukke “Wisdom Amulet” fra Soft Gallery og Handcrafted CPH til fredag den 20. august kl. midnat. Vinderchancerne er gode, og I kan deltage lige HER.

 

Børnenes tøj: Storebror i softshell fra molo og bukser fra POMPdeLUX og lillesøs i softshellheldragt fra POMPdeLUX og hue fra Lindex.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *