Jeg glæder mig til // MarMar AW16

MarMar_location1603

Reklame - affiliate

Soft Gallery, Wheat og Marmar, det er vist treenigheden over mine yndlings danske mærker. I flere år har jeg taget udgangspunkt i disse tre kollektioner, og selvom børnenes garderober på ingen måde består hverken helt, halvt eller kvart af styles fra disse mærker, så er de der hver sæson. Uden undtagelse. Siden jeg så MarMar AW16 tilbage i februar måned – med en lille, meget livlig dame på armen – har jeg ikke kunnet slippe den og glædet mig til, at jeg endnu en gang kunne få lov at kigge den igennem, krydse af, prioritere og sidenhen… ja, I ved 🙂 

PicMonkey Collage

MarMar_location1388

PicMonkey Collage2

MarMar skriver selv om kollektionen:

Den nordcaliforniske natur er en stor inspirations­kilde for denne sæson. Fra seje skovhuggere, flora og fauna fra de gamle skove til de majestætiske bjerge som spejler sig i blikstille søer. I kontrast hertil byder kollektionen på et legesygt twist, inspireret af klæd ud lege i farmors klædeskab og det ultimative ”Granny Chic” ikon Iris Apfel og hendes personlige og skæve stil.

Som jeg fortalte jer om i indlægget HER om MarMar SS16, har Marlene, der står bag MarMar, den garderobefilosofi, at alt tøjet i MarMars kollektion skal kunne matches på kryds og tværs. Til MarMar AW16 tager hun så denne filosofi til sit yderste, og alt enkeltdele af kollektionen bliver vitterligt matchet på kryds og tværs. At lave sådan en kollektion må kræve en arbejdsindsats ud over det sædvanlige, og det, synes jeg, skinner også virkelig igennem, når lookbook’ens billeder bladres igennem. Nej, det er naturligvis ikke alle kombinationer, jeg er lige fan af, og ville det ikke også være mærkeligt, hvis det forholdt sig sådan? Ikke desto mindre er jeg tosset med den legesyge og kreativitet, der endnu en gang lægger ned over Marlenes kollektion som et allestedsnærværende element.

PicMonkey Collage3

Mine to yndlingssæt til lille pige

PicMonkey Collage5

Mine to yndlingssæt til stor dreng

MarMar AW16 kan naturligvis købes på MarMars egen webshop HER, men jeg er også temmelig glad for at handle hos Kids-World, der altid har fri fragt (kom til MarMar HER og MarMar-udsalg HER), hos Glade Rollinger, der ligger lige i nærheden af os (kom til MarMar HER), og hos altid gode Boozt, hvor jeg ofte køber en stor del af mit eget tøj (kom til MarMar HER).

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *