Sidste år i juli

Nu har jeg snart lavet disse “Sidste år i”-indlæg i to år, og for første gang er det lykkedes mig at glemme, huske og så glemme igen at lave et indlæg. Juni gled ud af min bevidsthed og må altså lige være et sort hul i mine tilbageblik. Er I nysgerrige på juni 2015 kan I finde alle indlæg her. Denne juni gik alligevel bare med skoldkopper, så intet skægt at berette der 😉

Denne juli har der til gengæld været run på. Nøj, den måned er gået stærkt, og det har bloggen også båret præg af. Lidt er der dog sket, og jeg har blandt andet vist mig som ” hardcore skater” og crazy sock lady og snakket om efterår og fødselsdag, mens D har været høj på lykke og LEGO og lille C været Yvonne.

Sidste år i juni…

Billede 22-07-2015 19.33.44

… var jeg temmelig meget gravid. Jeg fortalte blandt andet om mit uundværlige graviditetstøj og vores måske sidste datenight.

Billede 18-07-15 16.39.09

… stod der #babyprep på programmet.

DSC00338

… skrev jeg et langt indlæg om amning. Noget jeg virkelig havde brug for at få ud, for min ammestart med D var bestemt ikke et behageligt minde at få frem.

2015-07-05 08.04.51

… viste vi glimt fra en piratfødselsdag og anbefalede noget afsindigt godt piratlegetøj fra Arty Toys (noget som D stadig leger meget med).

2015-07-10 12.22.26

… udfyldte jeg den “søde” ventetid med at bage. Her afsindig nemme kanelhorn med marcipan, æble og rosiner.

2015-06-21 10.39.28

… viste jeg billeder fra en fantastisk hyggelig miniferie i Liseberg, som D og jeg var på sammen med mormor.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *