Jeg glæder mig til // Soft Gallery AW16

503-120-209 Silas Sweatshirt LICORICE, RRP EUR 53,5 DKK 400 HIGH-RES LOOK

Der har været et stort kryds i min kalender i dag – i dag er der nemlig launch på Soft Gallery AW16! Soft Gallerys kollektioner hører til dem, jeg altid ser mest frem til. Jeg stiftede først bekendtskab med Soft Gallery helt tilbage i efteråret 2012, hvor jeg (dog i januar 2013) købte en farlig fin heldragt med en piratkat med klap for øjet til D. Siden har jeg ved flere lejligheder mødt Barbara og Tine, der står  bag Soft Gallery, og deres søde væsner og store kreativitet, gør bestemt ikke min begejstring for Soft Gallery mindre. 

837-362-605 Shay Sweat Jacket AOP SHOUT, RRP EUR 49,5 DKK 375 HIGH-RES LOOK

235-465-582 Vigdis Dress AOP SCRATCH SMALL, RRP EUR 86,5 DKK 650 HIGH-RES LOOK

Soft Gallery AW16-3

Som sagt er der i dag launch på Soft Gallery AW16, der bærer titlen HOME sweet HOME, og for en tryghedsfidus som jeg er det en kollektion, jeg har et ekstra godt øje til ♥

Selv skriver Soft Gallery om kollektionen:

Home is the sounds of swallows and bedtime stories. It’s the sight of my old childhood car. Home is the taste of cupcakes with frosting and chocolate buttons. The feeling of my fingers running through my dolls hair again and again. Home is where we feel embraced by a soothing scent of perfume. Butterflies in my stomach while I slide down the stair rail. Home is that pleasing smell of cinnamon pie on a rainy day.

Soft Gallery AW16-1

527-071-206 Viggo LS T-Shirt HORNBEETLE, RRP EUR 49,5 DKK 375 HIGH-RES LOOK

Soft Gallery AW16-2

Soft Gallery har til denne kollektion udvidet både Athletic by Soft Gallery samt strik- og overtøjsdelen af kollektionen, hvilket jeg er super glad for. Sidste efterår købte jeg denne lyserøde og sorte brokadefrakke, som har været min faste varme makker efteråret og vinteren igennem, så jeg siger go go go til Soft Gallerys udvidelse. Derudover har Soft Gallery indgået et samarbejde med danske Handcraftedcph, der har resulteret i en visdomsamulet i sølv og guld med Soft Gallerys signaturugle indgraveretA perfect gift for your sweetheart, skriver de selv, og jeg er enig. Prisen for amuletten er 800 kr. og kan udelukkende købes på Soft Gallerys egen webshop.

Kom til Soft Gallerys webshop HER.

Billedkilde: Soft Gallery

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *