Skal vi snart til at tænke på efterår?

2016-02-04 15.31.31

Mens solen har braget ned over Danmark den seneste uge, og vi faktisk endnu ikke har været på vores sommerferie, begynder de første efterårsvarer allerede nu at komme i butikkerne. Det er da lidt sært, er det ikke? 

Jeg har altid syntes (og synes det stadig), at det var tosset, når folk begyndte at købe vinterstøvler i august og sandaler i februar, men efter at have været del af det her “blogtamtam” i næsten fire år nu, er jeg begyndt at vænne mig til mere eller mindre at være en sæson foran. Og designere og øvrige folk i modebranchen er oftest to til tre sæsoner foran – de må skulle holde tungen lige i munden.

2016-02-04 14.49.12

2016-02-04 14.46.56

Selvom jeg endnu ikke har rystet den lidt småbesynderlige følelse af at være i forkert årstid, er det stadig lige hyggeligt, når jeg efter et halvt år finder mappen med billeder fra sidste sæsons modemesse frem (børnemodemessen i København hedder CIFF KIDS. De af jer, der har fulgt med her i længere tid, ved, at jeg hvert halvår indleder sæsonen med nogle indlæg med mine yndlingsbrands, der faktisk alle sammen er danske. Nu er vi så kommet til AW16 eller FW16, under alle omstændigheder efterårs- og vinterkollektionerne 2016. Over det næste stykke tid vil jeg tilegne disse inspirerende brands et indlæg hver, og jeg håber, at I vil tage lige så godt imod dem som altid, og hvem ved, måske kan I så lave jer en lille indre ønskeliste over indkøb til børnene?

2016-02-04 13.06.40

Alle billederne i indlægget her er fra mit besøg på CIFF KIDS i februar i år, hvor jeg havde lille C med på tur sammen med Lou og hendes Edith. Flere glimt fra CIFF kan I se HER, og i indlægget HER kan I læse lidt om, hvordan det var at have en baby med på modemesse. Mine tidligere “Jeg glæder mig til”-indlæg kan I finde samlet HER.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *