Bornholm Bornholm Bornholm

P7300092

Det virker som om, at snart hele Danmark har været på Bornholm i år, og om ikke så længe pakker vi også bilen og drager mod den smukke ø. 

Sømanden arbejdede på Bornholm for en del år siden som vagthavende officer (i Søværnets bunker inde midt på øen), og han og jeg var på ferie der sammen for nu seks år siden. Allerede dengang talte vi om, at vi glædede os til at komme tilbage med vores børn og vise dem øen. Det gør vi nu, og vi glæder os helt usigeligt ♥

P7300085

Få ting er allerede sat på ferieprogrammet – vi skal blandt andet besøge Fru Petersens Café, spise is og købe bolcher og karameller og tilbringe en dag i Bornholms Middelaldercenter. Nå ja, og så skal vi spise fisk, til vi revner, og Sømanden og jeg skal drikke kolde bornholmerøl på terrassen, når børnene sover.

Meget er garanteret sket på øen, siden vi besøgte den for seks år siden, så har I gode fifs, må I hjertens gerne tippe om dem i kommentarfeltet.

P7290019

Trænger I også til lidt gammel dansk filmhygge og Bornholm-savn, så lyt lige til Ib Mossin med “Bornholm Bornholm Bornholm” fra filmen “Far til fire på Bornholm”. Dét er da ren nostalgi.

Share:

4 Comments

 1. Signe
  26. juli 2016 / 16:41

  I skal besøge Hallegården, hvis i holder af kød. Her får man sublim brunch og frokost i cafeen og ungerne kan nemt rende og lege i den skønne gårdhave imens. Der er også reel slagterbutik med egen produktion af pølser mv. Vildt høj kvalitet til gode priser!

  • cand.mor
   26. juli 2016 / 17:36

   Årh, det lyder godt. Viste lige din kommentar til min kære mand, og han sagde “Dét gør vi!” 🙂

 2. Marie
  26. juli 2016 / 16:45

  Vi kom hjem fra øen i søndags og kan anbefale Sommer Pony på Hotel Nordlandet. FANTASTISK udsigt og de har også en fin børnemenu. Nordbornholms Røgeri i Allinge er også rigtig ok og bagefter kaffe nede på Cafe Sommer ved havnen.
  Der ligger også en fin naturlegeplads i Almindingen ved travbanen.
  Der er lækker keramik hos Hjorts fabrik i Rønne og hos Lov i Listed.
  God tur!

  • cand.mor
   26. juli 2016 / 17:38

   Det er det, jeg siger – snart alle har været på Bornholm denne sommer 🙂

   Lyder vildt godt med Sommer Pony. Noget af det, vi faktisk bruger fleste penge på på vores ferier, er god mad, så det lyder helt perfekt. Og tak for de andre tips også. Skriver vi os bag øret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *