Hygge hos mormor med take away og handyman

2016-07-09 14.40.19

Stik barnet en papkasse, så er hun glad 🙂

Reklame | IndlĂŚg og take away er sponsoreret af Sunset Boulevard

Som fortalt i indlÌgget i gür (det hvor jeg smuglyttede til Sømanden og D), stod lørdagen for os pü hygge hos børnenes mormor. Min mor havde shanghajet Sømanden til at samle hendes nye gasgrill, der naturligvis skulle afprøves om aftenen, og sü havde jeg pü familiens vegne takket ja til at teste take away fra Sunset Boulevard (lÌs mere om oplevelsen nederst i indlÌgget). Først lidt billeder af og ord om mine yndlingsmennesker. 

2016-07-09 14.41.34

Min yndlingshandymand ♥

I sidste uge var begge børn på overnatning hos deres farmor og farfar, og lørdag eftermiddag og aften tilbragte vi hos min mor. Jeg er evig taknemmelig for, at vi bor så tæt på vores forældre, så børnene kan se deres bedsteforældre så tit, som de gør. Det giver bare et ganske særligt bånd mellem dem. Lørdag gik der dog et par timer, inden D fik sin mormor at se, for han faldt i søvn i bilen og sov videre i næsten to timer, da han blev båret indenfor 🙂

2016-07-09 16.23.48

Oppe igen og maven fyldt, blev Duplo’en fundet frem, og selvom han jo er aaalt for stor til Duplo hjemme, er han det ikke hos Mormor 😉 Imens samlede Sømanden den nye grill, og lille C legede med og i en stor papkasse. Det mindede sĂĽ meget om billederne fra indlĂŚgget her, hvor D er pĂĽ alder med sin lillesøster. I dag fylder hun forresten 11 mĂĽneder. E L L E V E! SĂĽ surrealistisk.

2016-07-09 13.09.30

2016-07-09 13.02.46

Take away // Test af burgers og sandwich fra Sunset Boulevard

Som skrevet ovenfor havde vi i gür til opgave at teste lidt mad fra Sunset Boulevard. Den behagelige opgave kombinerede vi med et besøg hos børnenes mormor, da det gav os anledning til at afprøve Sunsets mulighed for online bestilling og nem afhentning af take away.

Hjemme ved computeren klikkede jeg  rundt blandt Sunsets produkter HER og puttede følgende i kurven: børnemenu med sandwich, kyllingeburger, American BBQ og Hereford Bernaise. To sikre valg og to nye. Jeg valgte restaurant og afhentningstidspunkt, og da Sømanden parkerede bilen ved Sunset Boulevard i EgĂĽ, var ekspedienterne lige ved at pakke de sidste ting til vores ordre. Det var timet! DesvĂŚrre havde de ikke puttet gaven til børnemenuen i posen, selvom Sømanden eksplicit spurgte, om de havde husket det. Det resulterede i et stk. meget skuffet ung herre. Noget, der til gengĂŚld ikke skuffede, var Sunsets American BBQ-burger med fuldkornsbolle. Tomatrelishen var tilpas syrlig, bøffen smagte af bøf, og bollen var ikke wannabe fuldkorn – det var fuldkorn! Og selvom Sømanden fik tjansen med Hereford-burgeren, der ellers ikke var at kimse af, ville han have foretrukket min.

Tak for mad, Sunset!

2016-07-09 13.26.45-2

Det er så sjældent, jeg får sodavand, så når jeg gør, nyder jeg den virkelig 🙂

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *