Lørdagslæsning under dynerne

IMG_3828

Reklame - affiliate

Et lille formiddagspip her fra forstaden, hvor jeg har tiltusket mig lidt computertid. Lille C ligger udenfor og sover – og må hun sover lææænge! – og Sømanden og D ligger i soveværelset inde ved siden af og læser Tiberius Tudefjæs af René Toft Simonsen (modtaget fra forlaget). Jeg elsker at sidde og smuglytte til dem. Lige nu får han læst Tiberius Tudefjæs går ikke med piger (fra bogen her, der indeholder fire Tiberius-historier) højt, og det er en fryd at høre, hvordan D nu er blevet stor nok til at fange finurlighederne og humoren i sproget, og især hvordan han fuldstændig er på Tiberius’ hold, når han siger, at han i hvert fald ikke gider dele fiskenet med Clara på salamanderturen.

Senere i dag skal vi en tur forbi børnenes mormor og grille, og i morgen… ja, der har vi faktisk ingen planer indtil videre. Lige nu har jeg på papiret ferie, men arbejdet blev mere eller mindre snyltet hele ugen, så jeg er nok desværre nødt til at gå i krig med de ringbind artikler, der står på gulvet og venter på at blive læst.

Hvordan hos jer? Ferie eller arbejde, og har I dejlige planer i sigte?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *