Hardcore skaters – sådan da

2016-07-06 14.28.12

I søndags fik D et skateboard i fødselsdagsgave, og – det har jeg vist ikke fortalt jer – jeg købte faktisk et til mig selv for et par måneder siden. Jeps, der er nu to mere eller mindre hardcore skaters i huset 😉 

I går eftermiddags, da børnehaven var taget hjem fra D’s fødselsdagsfest, skulle vi naturligvis ned på parkeringspladsen og prøve det af. Allerførst var det faktisk så nemt at lokke ham med, for han ville vente, til onkel Marcus kom hjem fra Frankring. Overtalt blev han dog, og med lillesøster og Far som publikum fik vi prøvet hans board af. Det er ikke nemt, bestemt ikke, men så god som hans balance er, skal det nok komme. Med eller uden onkels hjælp 🙂

2016-07-06 14.28.38

2016-07-06 14.30.45-1

(reklamelinks) D’s skateboard og beskyttelsesudstyr er fra Legekæden, og mit skateboard er fra Globe Bantam Skateboards og købt hos Legebutikken, der lige nu har det nedsat med 50%. Hos Legebutikken finder I også en masse hjelme og beskyttelsesudstyr, for for filan, hvor kan det bare ikke understreges nok, at alle (dvs. også de voksne ;)) skal have det rigtige udstyr på!

2016-07-06 14.30.09

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *