Tillykke bObles

caterpillar_tumb_ (1)

Reklame | Indlægget er sponsoreret af bObles

Wuhuuu, gæt hvem der nu har afleveret sit kapitel til bogen!! Jeps, det er mig mig mig 🙂 Faktisk afleverede jeg det i går formiddags (hele 21 timer før deadline), hvilket faktisk var meget heldigt, fordi lille C så bestemte sig for ikke at sove resten af dagen. Rekorden fra CIFF i vinter blev slået og er nu på hele 9,5 time uden søvn!

Nå, men nu til noget meget mere spændende – i hvert fald for de fleste af jer 😉 – bObles kan i år fejre 10-års jubilæum, og hvis det skulle være gået nogens næse forbi, bliver det fejret på en ganske særlig måde. 

lion_tumb_ (2)

seahorse_tumb_ (3)

For at fejre fødselsdagen har bObles nemlig valgt at relancere seks af de gamle tumledyr; hesten, løven, grisen, sandormen, flagermusen og larven. Lanceringerne er spredt hen over foråret og sommeren, og i uge 28 lander det sidste “fødselsdagsdyr”, larven i butikkerne (forudbestillinger kan bl.a. ske til bObles-ambassadør Legebutikken lige HER.

bat_tumb_ (1) - Kopi

bat_tumb_ (3) - Kopi

Selvom bObles fylder helt vildt, og selvom jeg muligvis godt kunne have brudt de ekstra kvadratmeter stuegulv (det er måske lidt af det legetøj, jeg elsker at hade), så er bObles en kæmpe del af børnenes hverdag. Vi bruger tumlemøblerne til forhindringsbaner, til at lille C rejser sig op af, som skamler til at nå alverdens ting (vi har eks. en elefant stående på hvert badeværelse), til at træne både vores og børnenes balance, og det seneste hit – at sætte en den mellemste del fra myreslugeren på rullebrættet og så suse afsted gennem stuen med lille C, så springvandet blafrer 🙂 (faktisk lige som D gjorde HER for to år siden)

Der findes ubegrænsede anvendelsesmuligheder for bObles’ tumlemøbler. De fleste børn går faktisk selv bare i gang med at hoppe, rulle, balancere på tumlemøblerne – bObles er intuitivt let for børnene at gå igang med. Værre er det næsten for os voksne. Trænger de voksne til hjælp med, hvad “de der skummøbler” skal bruges til, kan det anbefales at klikke forbi Den Glade Udvikling og læse lidt mere om, hvad bObles’ tumlemøbler kan.

bObles er fantatisk, bObles holder til både børn og voksne, til vild leg – til koncentrerede balancekunstner, bObles fylder 10 år, så TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, bObles!!

seahorse_tumb_ (4)

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *