Det er bare en hobby

Billede 27-03-2016 14.13.21

Det, de fleste forældre med jævne mellemrum messer for sig selv, er deterbareenfase, deterbareenfase, deterbareenfase. Det kunne også være det, jeg gik og sagde til mig selv, men det er det nu ikke. Deterbareenhobby, deterbareenhobby, deterbareenhobby. 

Det var udgangspunktet, da jeg startede min lille blog her, og det er det stadig. Det er bare en hobby.

Jeg har nu blogget i over 3,5 år, og jeg har dermed været vidne til en ikke så lille forandring inden for både blogmediet og den verden, man som blogger og læser skal gebærde sig i. Blogs er blevet kommercialiseret i højere og højere grad, og nogle er endda “sprunget ud” som fuldtidsbloggere. Stort respekt for dem, men det er hverken noget, jeg har evner til, eller som jeg har lyst til. Det er bare en hobby.

Så sker der desværre bare det, som er sket for mig – jeg har ikke tid til at blogge. Uanset hvor meget mit hoved og min notesblok bobler over med ideer, og fingrene kribler for at komme til tastaturet med et andet formål end at skrive akademisk, så skal jeg altså både sove, spise og kysse min familie. Det huer mig ikke – det huer mig faktisk slet ikke, at jeg ikke har mulighed for at sætte mig til computeren i fornøjelsesøjemed noget oftere. Men prioriteringerne er klare – det er bare en hobby.

Er det så slut med at blogge for mit vedkommende? Nej da, på ingen måde! Efter enhver kras periode (hej, skoldkopper i en måned, fortsat vuggestueløs lillesøster og en deadline der blev rykket to måneder den forkerte vej) kommer overskud, lysere tider og en endnu større trang til at skrive. Og det er ved at vende, kan jeg mærke. Nej, det ved jeg faktisk. For i morgen afleverer jeg et kapitel til en bog, jeg bidrager til, til redaktøren, og så holder jeg mig en fridag, hvor jeg foruden besøg af søde piger og deres babyer, vil tiltuske mig noget computertid. Til min hobby.

Share:

8 Comments

  • cand.mor
   29. juni 2016 / 18:24

   Du’ sød! <3

 1. 29. juni 2016 / 20:18

  Som du måske har set, så har jeg det på præcis samme måde i tiden. Det kaldes jo egentlig bare at prioritere. Det faktum, at vi er lidt stille på vores blogs fra tid til anden betyder bare, at vi er gode til at prioritere – det er ihvertfald det jeg har overbevist mig selv om 😉

  • cand.mor
   30. juni 2016 / 06:56

   Det er jo lige det, det kaldes, men nogle gange er det bare ikke så sjovt at skulle prioritere, når man gerne vil det hele 🙂 Hørte engang “kvinder kan alt – bare ikke på samme tid”, hvilket jeg tit har mindet mig selv om 🙂

 2. Lea
  30. juni 2016 / 08:27

  Jeg er bare glad når der er lidt nyt at læse – forventer ingen kontinuitet, men nyder at læse de indlæg der kommer, så synes at hobbyniveau er helt helt fint 🙂

  • cand.mor
   30. juni 2016 / 08:49

   Det var dejligt at høre, Lea 🙂 Jeg gider nemlig heller ikke skrive indlæg bare for at skrive og holde en vis “kadencen” med x-antal indlæg om ugen.

 3. Henriette
  7. juli 2016 / 07:41

  Bare du bliver ved uanset hvor ofte, så er jeg glad.
  Din blog er SÅ hyggelig 🙂

  • cand.mor
   7. juli 2016 / 08:41

   Årh, du er sød!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *