Fodbold på hjernen

2014-06-23 15.59.00

Fodboldfeberen raser herhjemme. Nej nej, det er ikke Sømanden, der sidder klinet til skærmen, men D der har fået fodbold på hjernen. Det handler om shorts og t-shirt (nyt fodboldtøj er et kæmpe ønske til hans fødselsdag om et par uger), at sparke hårdt, langt og højt, og om at score mål. Helst en masse! I eftermiddags spillede lille C og jeg fodbold mod storebror, og vi tabte desværre temmelig stort. 3-2.600 🙂

Billedet i indlægget her er forresten præcis to år gammelt i dag. Der var ikke EM, men VM i fodbold, og også der var D bidt af en gal fodbold. Sjovt som han har forandret sig på to år. Lidt flere billeder af Ronaldo in spe, kan I se i indlægget HER.

Synes I, at D’s molo-fodbold er ret sej, så kan I forresten få en gratis i en af molo’s fysiske butikker, hvis I køber en style med printet ‘Ball Net’ (se alle Ball Net-styles HER), og de fysiske butikker finder I i Magasin på Kgs. Nytorv, Lyngby, Odense, Århus samt i Illum & CPH Lufthavn. Bare et lille – og ganske usponsoreret – tip herfra.

 

Konkurrence på bloggen: Vind den tankevækkende, reformerende og vanvittig inspirerende bog om værdibaseret opdragelse Fremtidens helte skabes i dag af Sune Lohse i indlægget HER. Konkurrencen slutter fredag den 24. juni kl. midnat.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *