5 seje ting til Batman

Opdateret for nylig67

Affiliate

Batman ting er det bedste, hvis man spørger lille D. Batman holder stadig 100 ifølge huset unge herre. Hvis han kunne bestemme, kunne han faktisk slet ikke få nok Batman ting i sit liv. T-shirts, undertøj, nattøj, legetøj, lamper og jeg skal komme efter dig, skal jeg. 

D var som bekendt (måske?) Batman til fastelavn. Super simpel udklædning bestående af Batman-nattøjet og masken, som I kan se på collagen.

5 af de seneste (og sejeste) Batman-ting ifølge Batman junior:

Batman nattøj – faktisk super blødt og han føler sig som den sejeste, når han går i seng.

Batman sweat – gid den fandtes i voksenstørrelse, for den er da virkelig cool. Står højt på D’s ønskeliste. Pt. har han måttet “nøjes” med en Batman t-shirt.

Batman Duplo – Batman-eventyr – D er fast besluttet på, at lillesøster skal blive lige så vild med Batman og Superhelte som ham. Til gengæld ved han godt, at hun ikke er stor nok til det “rigtige” LEGO. “Så ønsker C sig ikke Batman-Duplo, hva’ Mor??”

Batman lampe – Åh, jeg skulle aldrig have vist ham denne lampe! Need I say more?

Batman-maske – Simpelthen utroligt, hvor meget leg der kan være i et stykke plastisk til 49,95 kr. Jeg købte masken til D temmelig spontant en dag, og han blev kisteglad for den. Hans yndlings “trick” er at tage den på og så en hættetrøje udover, så man (næsten) ikke kan se, at det er ham.

Nå ja, og så har jeg da også helt glemt at sætte den her knage og dette skønne skab fra danske That’s Mine på collagen!

Det er lidt skørt, det med børns interesser, og hvor meget vi forældre kan eller skal støtte dem i dem. Der er ingen tvivl om, at hvis D fik lov, var hans værelse indrettet totalt i Batman-stil. Omvendt ville det have været en pirathule for seks måneder siden. Tøj og legetøj er nemt nok (og mindre køb) end at indrette et værelse i Batman eller Doctor McStuffins-stil, men man (=jeg) gider heller ikke bruge penge på noget legetøj, som så er so last season om få måneder.

Har I børn, der også er fuldstændig skudt i et eller andet?

Share:

2 Comments

 1. Heidi
  16. februar 2016 / 18:40

  Fine, fine ting du har fundet.

  • cand.mor
   17. februar 2016 / 08:13

   Tak for det, Heidi. De er også blevet behørigt godkendt at ældstebarnet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *