#2015bestnine og godt nytår

Billede 29-12-2015 21.15.31

Kæreste alle, rigtig godt nytår <3 Jeg håber, at I har søde planer for i aften, der skal tilbringes i dejligt selskab. Vi fire skal holde nytår med skønne venner og deres børn. Det glæder vi os alle til.

På instagram lægges der pt. mange billeder op med hashtagget #bestnine eller #2015bestnine for de ni mest populære billeder fra året på instagram. Jeg tænkte derfor, at det var passende – som en slags “runden året af” – også her at vise jer mine #bestnine der på dejligste vis summerer mit 2015. 

1. Lillesøster C meldte sin ankomst <3 Læs indlægget hvor jeg “annoncerede” det nye familiemedlem HER.

2. Et lille billede af mig fra Sømandens og min kærestetur til København i foråret. Billederne blev også brugt til indlægget HER, hvor jeg fortalte om “mig og maven”.

3. En lille – og meget bedårende – video af lille C, der blev overmandet af sult, før hun overhovedet vågnede. Se videoen på instagram HER.

4. I “fødselsdagsgave” af storbror D fik lille D denne fine gris. Næsten lige så stor som hende selv 🙂 På det her billede er hun kun 1 uge gammel.

5. Det første “rigtige” billede af lille C på instagram. Altid dejligt med en lur på fars bryst <3

6. Søskendekærlighed. Læs lidt om hvordan D tacklede sin nye rolle som storebror HER.

7. Gennem graviditeten med lillesøster tog vi (nogenlunde) regelmæssigt mavebilleder. Ved 32+0 fik D lov at lave en “lille” tegning på min mave. Se indlægget med vores fraklip HER.

8. Endnu mere søskendekærlighed. Bliver aldrig træt af at se på de to sammen. Læs lidt om hvordan vi forberedte D på at blive storebror HER.

9. Meget træt Marina! Få minutter før dette selfie blev taget, havde jeg sendt min seneste artikel til et tidsskrift, og så slog klokken barsel!

Endnu en gang… RIGTIG GODT NYTÅR!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *