Vi har lånt vores børn ud…

photoGridImage1

Her i december har Sømanden og jeg lånt vores børn ud til en god veninde. Nej nej, det er ikke fordi, at hun skal trænes i bleskift og at dukke sig for D’s svingende piratsabel. Her i december samler hun og børnene nemlig ind sammen med Røde Kors for at udsatte børn kan få en god jul. 

Jeg tvivler på, at lillesøster C og storebror D kommer til at mangle julegaver i år, men der er desværre alt for mange børn, for hvem julehygge og julegaver ikke er en selvfølgelighed. Derfor er jeg så glad for, at Røde Kors (og vores veninde) gør denne indsats for at give udsatte børn i Danmark en jul, som de vil huske med glæde.

Indsamlingen kan I finde HER.

Og ved I hvad? I kan også støtte via SMS, så der er (næsten) ingen undskyldning for ikke at kaste lidt penge efter denne gode sag.

TAK til alle, der bidrager <3

 

*** Følg cand.mor på Bloglovin’Facebook og instagram ***

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *