Anbefaling: Piratfigurer fra Arty Toys

2015-07-10 16.15.58

Lille D havde jo ønsket sig “noget med pirater” til sin tre-års fødselsdag i starten af denne måned, og det skal jeg love for, at han fik! Fra Sømanden og jeg og et par stykker andre fik han disse fine piratfigurer fra Arty Toys, og jeg syntes lige, at jeg ville give anbefalingen videre – de er fænomenale! 

Arty Toys er nogle skønne små figurer i plast, ca. 8 cm høje, der pt. findes i tre universer (pirater, riddere/prinsesser og superhelte. De anbefales fra 4 år, men lille D, der nu er blevet tre, har ingen problemer med at lege med dem. De understøtter hans rollelege – og drenge må altså gerne lege med “dukker”! – og appellerer både til drenge og piger. De Man kan købe figurerne enkeltvis til 69 kr., der fås figurer med lidt tilbehør (eksempelvis ham her med kanonen, som D har), der er lidt dyrere, og så er der toppen af poppen med piratskib, slot og så videre.

2015-07-10 16.11.42

2015-07-10 16.12.12

Jeg er vild med den her slags små universer, hvor man lige så stille kan udbygge legen, og hvor børn kan lære, hvad det vil sige “at samle”. D lagde rimelig hårdt ud til sin fødselsdag med at få fem figurer, heraf to med tilbehør, men med dette udgangspunkt kan han ønske sig flere og lige så stille opbygge en samling.

Lille D har simpelthen leget så meget med de figurer, og naturligvis ønsker han sig nu det store piratskib 🙂 Der er masser af leg i Arty Toys’ piratunivers – det kan være to rivaliserende piratgrupper, én besætning, eller måske som hjemme hos os forleden (hvor jeg tog disse billeder) en enkelt pirat, der med sin kanon forsøger at plaffe de andre pirater ned, så han kan få deres skat. Altså rimelig hårdt som højgravid at kravle rundt på gulvet efter små hurtigtrillende kanonkugler 🙂

2015-07-10 16.13.58

2015-07-10 16.19.03

Vil du læse mere om Arty Toys, kan du i dette indlæg på Djecos egen blog læse, hvordan ideen til Arty Toys opstod, og hvorfor figurerne ser ud, som de gør. Rigtig fin og finurlig læsning “behind the scenes”.

I Aarhus kan man købe Arty Toys fysisk hos Børnenes Magasin i Badstuegade og hos Salling, mens de på nettet forhandles hos bl.a. Børnenes Magasin og Karusalla (der ligger i København).

 

*** Følg cand.mor på Bloglovin’Facebook og instagram ***

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *