#babyprep

Billede 18-07-15 16.39.09

Hende lillesøs fylder unægteligt en del i vores bevidsthed i øjeblikket. Bevares, hun fylder også ret meget fysisk trods sit åbentlyse fravær – jeg kan ikke gå så langt uden at få ondt, jeg støder ind i ting, og det er mere reglen end undtagelsen, at jeg lige skal have en hånd til at komme op, når jeg har placeret mig lidt for godt i sofaen. Jo jo, jeg er rigtig elegant for tiden 😉

Foruden feriestemning og udflugter er de sidste par uger også gået med at nusse rundt og forberede lidt småting til lillesøsters ankomst. Vi har langt fra et færdigt værelse til hende, men som sagt, jeg når det, jeg når… 

1. Lidt blødt til lillesøsters kravlegård. Den øverste pude er fra Jellycat (I kan se et bedre billede af den her) og har en lomme til en lille puttekanin, og de to nederste har jeg selv syet af Soft Gallery-stofnet. Bare en inderpude ned i nettet, klip og sy. Krea hvor selv jeg kan være med.

2. Sømanden, lille D og jeg stornyder at tage på café sammen, og jeg håber, at vi også bliver ved med det, når lillesøs er kommet. Jeg satser på en velopdragen lille dame 🙂 Imens har vi skruet lidt op for vores familiedates og var således på Lagkagehuset i fredags.

3. Kravlegården er nu hentet frem fra skuret, samlet og tørret af og fyldt med en dejlig blanding af nyt og gammelt, købt og foræret (og lidt krea). Foruden puderne fra billede 1 ligger der lige nu nogle af mine gamle rangler af træ, en Diinglisar-rangle, som en kær kollega har foræret os, det klassiske Sophie la Girafe-pivedyr og i bunden den fine Play Fold Ship-tæppe fra Fabelab. Når stuegulvet bliver indtaget af hylende sirener, flyvende kanonkugler og omfattende vejarbejder, forudser vi, at kravlegården bliver et dejligt tilflugtssted for husets yngste medlem.

4. Den fineste og mest betænksomme barselsgave fra denne gyldne dame. Et sæt med body og små shorts fra Serendipity.

5. En 37+2-mave. Den er allerede meget, meget større!

6. I sidste uge var lille D og jeg i Herning for at besøge Børnenes Kartel, mens Sømanden var på arbejde ikke så langt væk. Det blev til en super hyggelig rundvisning i den 200 kvm store butik og derefter et cafébesøg på byens bibliotek, hvor lille D legede med sit nye Brio-containerskib. Med hjem købte vi også denne lækre Jellycat-gris til lillesøs, som D får lov at give hende i storebrorgave.

7. Soft Gallery overraskede os i sidste uge med en lille barselsgave bestående af tre uglestofbleer. Simpelthen så sødt og betænksomt!

8+9. Vi har fået pakket den famøse taske til hospitalet og dermed fundet ud af, hvilket tøj jeg skal føde i (verdens mærkeligste tøjkrise!), og hvad lillesøster skal hjem i. Kald mig bare nostalgisk, men jeg synes, at det kunne være lidt hyggeligt, hvis hun kom hjem i det samme som lille D, strikbukser og -trøje fra Benetton. Lille D har for øvrigt Soft Gallery-ugleleggins og Octopus t-shirt på. Et sæt vi næsten har slidt op. Sidstnævnte er for øvrigt på udsalg lige nu.

 

*** Følg cand.mor på Bloglovin’Facebook og instagram ***

Indeholder affiliate links.

 

Share:

2 Comments

 1. 20. juli 2015 / 23:33

  How exciting!! Wishing you lots of sleep before the BIG day 😉

  • candmor
   22. juli 2015 / 12:03

   Oh yes, being rested is my primary task for the time until she decides to face the world 🙂 And thank you so much, Celena.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *